Besök Jitech på Elmia 10-13 november

Vi hoppas på att få träffa Er i vår monter på Elmia Subcontractor mässan i Jönköping den 10-13 November. I år finner ni oss på en ny plats i Smålandsmontern, Hall D, monter D01:50

 

Kom och diskutera vad vi kan erbjuda gällande robotsvetsning för låga serier. Se exempel på vad man kan göra med pulverlackering bland mycket annat.Ni får även vara med om en världspremiär!

 

Genom ett samarbete  med AMB så har Tingsrydföretaget Jitech har gjort en annorlunda satsning. Tillsammans med f d Idol-juryn Andreas Carlsson, har företagets anställda spelat in en rockvideo.
Det var företagets inköpschef Anders Paulsson som väckte idén i våras. Han är själv rockfantast och är barndomskamrat med Andreas Carlsson.

– Jag frågade Andreas Carlsson om han kunde tänka sig att skriva en låt till Jitech och han nappade direkt, säger Anders Paulsson.

 

Andreas Carlsson och Per Aldeheim som har skrivit låtar till världsartister som Def Lepard, Bon Jovi, Britney Spears, Paul Stanley, Celine Dion, Lambretta, Carolina Liar m.fl har skrivit text och musik till Jitech och Thomas Tjäder, som tidigare gjort videos åt bland annat In Flames och Pretty Maids, har producerat videon. Från Jitech deltar Jimmy Lundqvist, Fredrik Berntsson, Daniel Sköld, Patrik Karlsson och Karl Svensson. De har fått uppdraget att framföra We Work with Metal framför kameran.

 

Video kommer premiärvisas i vår monter på Elmia, välkomna till oss på Jitech AB.

 

Bilden: Magnus Lundin (Rektor AMB) och Andreas Carlsson