Nyheter

Läs artikeln från svensk verkstad

Klicka på bilden för att läsa artikeln

Bäste kund och blivande kunder!

Vi hoppas på att få träffa Er i vår monter på Elmia Subcontractor mässan i Jönköping den 8-11 November.
Ni hittar oss i Smålandsmontern, Hall D, monter D02:47

Kom och diskutera vad vi kan erbjuda er gällande robotsvetsning för låga serier.
Se exempel på vad man kan göra med pulverlackering bland mycket annat.
Välkomna!

Verkstadsindustrin Jitech AB i Tingsryd är nu lyckosamt ur rekonstruktionen som inleddes sommaren 2015. Kvalitena AB som ny stark delägare skapar muskler inför framtiden.

-Det är fantastiskt roligt att vi nu är ur den rekonstruktion som Jitech tvingades till under sommaren 2015. Orsaken till rekonstruktionen var främst att marknaden inom gruvindustrin föll till extremt låga nivåer. Det fanns ingen möjlighet att ersätta dessa försäljningsvolymer. De följande likviditetsproblemen ledde till rekonstruktionen, säger Roland Johnsson huvudägare till Jitech AB.

 

-Vi har nu fått klart med försäljning av Jitechs fastighet till Kvalitena AB som dessutom blir delägare i Jitech AB. Kvalitena är ett finansiellt starkt investmentbolag med fastighetsfokus, men även med intressen i industriföretag inom olika branscher. Effekterna av försäljningen av fastigheten och Kvalitenas delägarskap medför att balansräkningen kraftfullt förstärks. Vi ser nu hoppfullt på framtiden med många nya affärsmöjligheter på gång. Jag vill tacka alla leverantörer och kunder som har stöttat oss under rekonstruktionen.
 
jitech
Affärsidén hos JITECH AB i Tingsryd, som ligger i södra Småland, är att tillverka produkter i stål, rostfritt och aluminium samt erbjuda montering och ytbehandling till industriföretag i olika branscher. I dag är JITECH en av Sveriges största leverantörer inom metallindustrin och levererar bland annat produkter till gruvindustrin, entreprenad och energimarknaden. JITECH har idag 110 anställda.

http://www.jitech.se
http://www.kvalitena.se

Vi var den mest välbesökta montern i vår omgivning på mässan!
Vi fick beröm av näringslivschefer och marknadsstrateger som besökte oss i montern.
”Det bästa i marknadsföring ,för denna bransch, man sett på länge!”
 
Det är mycket ovanligt med att använda musik i marknadsföringen i vår bransch!
Vi hade ett helt koncept med rocktema i allt ifrån vår slogan ”We Work With Metal” i New rocker stil, inredning i montern, giveaways i form av laserskurna gitarrer i olika pulverlackerade effekter till rockvideo inspelad av vår egen personal i fabriken.
 
Text och musik till rocklåten har skrivits av fd idoljurymedlem Andreas Karlsson och Per Alderheim som skrivit låtar till världsartister som Def Lepard, Bon Jovi, Britney Spears, Celine Dion m.fl. Allt detta + att Andreas Karlsson och rektorn på Andreas Musikskola-AMB stod och hängde i vår monter hela veckan skapade uppmärksamhet!
 
Även andra utställare och konkurrenter var inom och gratulerade oss till uppmärksamheten vi skapade.
 
Reportage gjordes av Svensk Verkstad, Metal Supply och tidningen Ytforum med flera.
 
Titta och lyssna gärna igen på vår rockvideo som fick så mycket beröm.
 
JITECH tackar alla som besökte oss i vår monter och vi är mycket glada för alla nya kontakter som tagits.
”ROCK ON !”
Monterpersonal Elmia

wework

Världspremiär för We Work With Metal, en unik rockvideo framförd av Blacksmith Devils. Låten är skriven av Andreas Carlsson och Per Aldeheim som har skrivit låtar till världsartister som Def Leppard, Bon Jovi, Britney Spears, Paul Stanley Celine Dion, Nick Carter, Lambretta, Carolina Liar m.fl. – Nu även till JITECH.

   R•O•C•K  O•N!